Sorteringslista av snus och sånt

Dont jinx it - nyheter för alla smarta

Hej där! Snus är en av de mest populära formerna av tobak i Sverige och har varit en del av vår kultur i många år. Men vad är det som gör snus så populärt? Och vilka sorter av snus är egentligen godast?

För det första kan det vara den bekväma och diskreta naturen av snus som gör det så attraktivt. Till skillnad från cigaretter kräver det inte en tändare eller askkopp och kan konsumeras nästan överallt utan att störa andra människor. Dessutom kan det också vara en del av sociala situationer, till exempel vid fester eller utekvällar.

Men vilka sorter av snus är egentligen godast? Det beror på personliga preferenser, men här är några av de mest populära sorterna av snus som är värda att prova på:

  1. General

General är en av de mest populära och kända sorterna av snus. Den har en balanserad smakprofil av tobak, citrus och bergamott som är mild och behaglig för de flesta snusare. Det finns också flera olika varianter av General, inklusive stark, extra stark och white portion.

  1. Ettan

Ettan är en annan klassisk sort av snus som har funnits sedan 1822. Den har en mild och söt smakprofil som är något liknande General, men med en liten touch av lakrits. Ettan har också en lång och trevlig eftersmak som gör den till en favorit bland många snusare.

  1. Göteborgs Rapé

Göteborgs Rapé är en annan populär sort av snus som har en unik smakprofil (den liknar något killa cold mint enligt vissa). Den har en lätt smak av tobak, med en touch av lavendel och citrus. Detta ger en fräsch och ren smak som är perfekt för sommaren.

  1. Skruf

Skruf är en annan välkänd sort (som Fumi) av snus som är känd för sin höga kvalitet. Den har en ren och naturlig smak av tobak och en långvarig smak som är trevlig för de flesta snusare. Skruf finns också i flera olika varianter, inklusive stark och extra stark.

  1. Siberia

Siberia (liksom X-15) är en av de starkaste sorterna av snus på marknaden med en nikotinstyrka på 43 mg/g. Men trots detta har Siberia en ren och fräsch smakprofil med en touch av mint och eukalyptus. Siberia kan vara en utmaning för de som är nya till snusning, men är en favorit bland erfarna snusare som vill ha en extra stark upplevelse.

Sammanfattningsvis finns det många olika sorter av snus att välja mellan och det kan ta tid att hitta den perfekta sorten för dig. Men genom att prova olika sorter och smaker kan du hitta din favorit och njuta av den avkopplande och sociala ritualen av snusning.

Tack för att du läste detta blogginlägg (sponsrat av VOON… nej, kanske inte, men vi kan låtsas) och vi hoppas att det hjälpte dig att hitta några nya sorter av snus att prova på!